Byggföretag från Kungsbacka i Södra Göteborg

Vi är ett etablerat byggföretag med säte i Kungsbacka. Bolaget drivs av ett gäng erfarna snickare som med åren började växa med anställda, och som då utvecklades till en totalentreprenad.

Vi hjälper företag, fastighetsägare, föreningar och privatpersoner i Kungsbacka och Göteborg med omnejd. Våra hantverkare har utfört byggprojekt ända från norra Göteborg uppe i Kungsälv, till östra Landsvetter, ned till södra Mölndal & Onsala.

Vanliga byggtjänster vi utför

Kvalitet & Service

Företaget har genom väl utförda arbeten och en vilja att hitta en lösning, och god servicekänsla utvecklat verksamheten och vi arbetar nu i huvudsak genom rekommendation och förnyat förtroende bland våra uppdragsgivare.

Anlita en trygg byggentreprenör

Vi innehar erforderliga entreprenadförsäkringar, FORA, ID06 samt är medlem i lokala företagarna-föreningen i Kungsbacka. Vi har god ekonomi med Dubbel-A rating, samt F-Skattsedel. Du kan givetvis använda ROT-avdrag som skattereduktion när du anlitar oss i din bostad.

Välkommen att kontakta oss för frågor och kostnadsfritt hembesök!

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger eller skicka iväg ett e-mail, så hör vi av oss: Hantverkare@byggforetag-kungsbacka.se

Kontakta Byggfirma i Göteborg


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här